top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Har jag redan mött min livspartner?

FRÅGA TOR OCH HANNA: En person från mitt förflutna som jag tidigare haft starka känslor för kom nyligen hastigt in i mitt liv igen. Kommer personen att stanna i mitt liv denna gång eller försvinna igen? Kommer jag träffa den stora kärleken senare eller är någon som redan finns i mitt liv en potentiell livspartner?

”Jessica”


Det är möjligt att ni redan träffats men det dröjer innan ni blir ett par

Svar: Personen kommer stanna i ditt liv i alla fall under det kommande året men han är inte nödvändigtvis den stora kärleken.

Det finns en möjlighet att du träffar den i år (i så fall under hösten, men allra troligast så kommer det att dröja till efter 2023).

Den du fastnar för är troligen ett Lejon född mellan 1:a och 12:e augusti. Det är möjligt att du redan känner personen för du träffar din livspartner via din vänkrets eller genom ditt arbete (möjligen en person i ledande position antingen i företaget du jobbar för eller, troligare, någon du stöter på genom kontakter via ditt jobb). Men eftersom ni inte blir ett par förrän tidigast 2023 (om det inte sker före mars 2020) är det möjligt att ni inte träffats ännu.

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page