top of page

Har jag lyckodagar i mars?


Har jag några lyckodagar i mars? Det vore så skönt att ha något att se fram emot mitt i all vabb och allt tråkigt slaskväder.

"Misty"


Svar: Mina kort är inte särskilt bra på att välja ut lyckodagar, så jag använder hellre astrologi. Men det går förstås inte utan födelsedata eller åtminstone ditt stjärntecken. Jag tog till runorna istället men det är lite av en nödlösning. Hur som helst så säger runorna följande:


Kärlek: 10-11, 15, 21, 23, 25-26,

Pengar: 14, 20, 22, 27

Spel och andra slumpmoment: 19, 27

Fysiska prestationer: 13, 17, 20, 28

Nöjen: 13, 16, 21


Runor bygger inte på att saker "bara händer" utan det handlar mer om förutsättningar som du kan använda. Men mars ser ut att kunna bli riktigt bra för dig (trots vabb och trist väder).

Mest tur har du i kärlek, av vad det ser ut. Det brukar dra med sig en del annat också, till exempel att ens kreativa förmågor är på topp. Så passa på att rita, bygga, sjunga eller vad som nu råkar vara just din favoritsyssla.


En sak till bara ... tur i spel är roligt att ha men innebär inte att man automatiskt vinner något om man spelar. Det har att göra med att framför allt större vinster är så extremt osannolika. Det är därför aldrig smart att spela mer än för nöjes skull oavsett hur mycket tur man råkar ha just då.


22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page