top of page

Har jag fel jobb?


Jag trivs med mitt jobb men har ändå en så stark känsla av att ha missat något, att det är något som fattas. Vad är det, var det meningen att jag skulle bli något annat?

"A L"


Svar: Enligt ditt horoskop har du en stor talang för musik. Det kan vara den som inte får tillräckligt utrymme. Det behöver inte betyda att du borde byta jobb men om du inte ägnar en hel del tid åt någon form av musikaliskt skapande så skulle jag tro att du känner av en viss obalans i livet.


Ditt sjätte hus, det som står för arbete, är inte en särskilt viktig del av ditt horoskop. För dig blir jobbet sällan mer än en försörjning, Meningen med livet hittar du i andra sammanhang, mest i resor och i samband med andra människor - till exempel borde föreningsliv kunna ge dig en hel del. Och så är det som sagt det där med musiken, som borde spela en stor roll i ditt liv.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page