top of page

Han vill att vi försöker igen


Jag har ett kärleksbekymmer. Mitt ex vill att vi försöker igen och det vill våra barn också. Vi kommer bra överens numera men jag är inte ett dugg kär eller attraherad i honom. Det känns som om jag ger upp alla mina chanser till kärlek om jag säger ja men barnen skulle bli jättelyckliga.

"E"


Svar: Ett förhållande där den ena är förälskad men inte den andra brukar gå riktigt eländigt. Möjligen fungerar det om det är något som växer fram, men inte om det är så redan från början. Antagligen tror ditt ex att du kommer att få romantiska känslor för honom igen om ni bara försöker, men det är extremt osannolikt att det händer. Det är helt enkelt troligare att en gnista uppstår när man bara umgås som vänner, och dyker det inte upp någon gnista då så gör det absolut inte det när man försöker vara kärlekspartners.

Så därför tror jag inte att det värsta problemet är att du offrar ditt eget kärleksliv - även om det är riktigt illa - utan att er "påhittade" relation skulle fungera riktigt uselt och med stor sannolikhet sluta i en riktigt uppslitande separation som inte är bra för någon.


Jag frågade tarotkorten men de hade inte mycket att tillägga. Bara att dina barn, i varje fall ett av dem, nog har en mer klarsynt bild av situationen än du tror och inte alls skulle jubla. Och så att det är en rolig förändring på väg in i ditt liv men det är något som inte har ett dugg med detta att göra - det handlar antagligen om ditt jobb eller din bostad.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page