• Tor

Han har varit otrogen

Jag är en tjej på 27 år och har stora problem just nu. Jag har skrivit till dig för något år sedan för då hade min kille varit otrogen. Du skrev du att vi hade goda förutsättningar att ha ett bra förhållande. Men vet du vad? Nu har det kommit fram att han har varit otrogen för 4 år sedan. Han ville att vi skulle göra slut för han menade att jag är nog svartis efter vad som hände förra gången, så hur skulle det bli nu. Jag min dumma nöt har sagt att vi ska fixa detta, jag har lovat att ta mig i kragen. Men kommer jag att fixa det här? Jag har redan börjat tvivla och det har bara gått ett par dagar. Vi har varit ihop i många år och har en dotter. Jag vill veta: Är detta slutet för oss eller? Man brukar ju säga att saker händer för att det är ödet, samt att allt ont har något gott med sig.

"An"Svar: Astrologiskt sett kvarstår faktum: Ni passar ganska bra ihop. Det finns ett par punkter som kräver arbete men ni har många band mellan er och en bra grundplåt för vänskap också eftersom ni gillar varandras humor (viktigare än man tror för ett förhållande). Gnistan mellan er är det heller inget fel på. Med risk för att upprepa saker du hört förut (jag har inte letat upp och läst om det förra svaret du fick av oss): Det stora problemet mellan er två är troligen att han är ett Lejon med Mars i Lejonet - en man med ett stort behov av uppskattning som dessutom har en utpräglad "jaktinstinkt" för damer. Hade jag hans födelsetid skulle jag antagligen kunna se vad i hans bakgrund som har lett till att han sviker dig så. För du som har Månen i Kräftan behöver känna att du är allt han behöver, att han inte har något behov alls av andra kvinnor när han har din kärlek. Och det måste vara något fel, något gammalt sår som gör att han gör så här (att han inte erkänner sina felsteg är dessvärre typiskt för Lejon som avskyr när andra blir ledsna på dem och därför gärna sopar under mattan), för med Venus i Jungfrun är han med all sannolikhet den sorten som i och för sig tror på kärleken, och ser på den som något man bygger och vårdar. Det är inte av slarv eller brist på respekt för själva kärleken som han bedrar dig. Inte heller för att han inte bryr sig om dig. Snarare kanske han känner att kärleken (och varaktigheten) betyder mindre för dig än för honom - och så försöker han förekomma hellre än förekommas. Som nu, när han vill göra slut för att han ändå inte tror att du står ut med honom. Samtidigt skall du naturligtvis inte klandra dig själv för att du är svartsjuk och osäker. Han bedrog dig ju. Naturligtvis har du rätt att känna dig sviken, vara arg, må dåligt.

Min bedömning är att ni trots allt fortfarande har en bra chans. Men jag tror att ni behöver hjälp utifrån för att kunna kommunicera med varandra. Om ni har en möjlighet skulle jag rekommendera att ni söker upp en familjeterapeut, bara för att ha en neutral part som kan "tolka" åt er. Det är ju viktigt för er dotter också, om ni bestämmer er för att skiljas åt gör det hennes smärta lite mindre om ni i alla fall försökt alla andra utvägar först.

51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla