top of page
  • Skribentens bildTor

Han gillar mig men är blyg

Jag gillar en kille väldigt mycket, och skulle vilja veta om vi kommer att bli tillsammans. Jag vet att han gillar mig smått, och är intresserad, men jag är osäker på om han verkligen tycker om mig, och vill bli tillsammans med mig. Enligt hans syster så gillar han mig, men är väldigt blyg, och vill inte ta initiativ själv. Men enligt några kompisar som brukar prata med honom, så vill han bara vara kompis med mig. Hur är det? Har vi någon framtid?

Enligt horoskopet så vill han alltså inte ta initiativen själv, och det står att jag är impulsiv. Det stämmer ganska perfekt in på verkligheten. Han är mer lugn, och jag lite vildare då ...

" Kramfantasten "


Ni passar bättre som kärlekspar än som vänner

Svar: Du är ju Tvilling och Tvillingar är lekfulla och positiva för det mesta. Jag skulle dock tippa att du är på väg in i en lite lugnare fas, inom ett år eller två. Han tillhör ett tecken som trots dådkraft i övrigt kan uppvisa stor blyghet just i kärleksfrågor (och att han har Venus i Fiskarna gör att det märks desto mer - särskilt de närmaste åren kommer han nog att vara rätt försiktig av sig).

När man jämför era horoskop ser det inte ut som om ni med lätthet skulle kunna vara vänner. Ni har hemskt olika humor och sätt att uttrycka er och trivs nog inte med samma kompisar heller. Snarare skulle ni kunna bli ett mycket förälskat par och visst skulle det kunna hålla, särskilt om du är född efter 04:55 (i det läget har du nämligen Månen i Tvillingarna). Troligare blir det dock bara en het förälskelse - delvis just därför att ni har så olika intressen. Men man vet ju aldrig, man måste inte tycka lika om allting ...

Mina tarotkort säger att han inte törs visa vad han tycker, han döljer det faktiskt så väl att inte ens tarotkorten får något bra grepp om det. Men korten säger också att det ser ut som en romans mellan er - även om den kan dröja lite. Det kan bli nödvändigt för dig att ta första steget om det skall bli mer än en önskedröm för er båda två, för han kommer att dra sig för att bli "avslöjad". Skall er kärlek bli av måste alltså du vara beredd att sticka ut huvudet för hans skull. Det kan också hända att det första som händer är att han värjer sig och vill verka tuff, i det fallet kan han vara ganska taskig och skall det trots detta kunna bli något mellan er hänger det på att du inte blir så besviken att du tappar intresset för honom.

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page