top of page

Han är iskall


Kommer jag och mitt ex nån gång hitta tillbaka till varann. eller kommer han nån gång kunna bli min vän. Han är iskall mot mig och vet inte ens hur hans tankar går.

"J"


Svar: Jag jämförde era horoskop men det sa mig egentligen bara att ni passar ganska bra ihop. Möjligen bättre som vänner än som kärlekspar, för ingen av er tycker att det känns naturligt att söka trygghet och tröst hos den andra. Framför allt känner han sig ganska osäker runt dig, särskilt när han är orolig eller stressad. Men det är mycket annat som bör ha fungerat riktigt bra, ni delar humor, intressen, ambitioner.


Sedan är det så att ni har Mars på nästan exakt samma ställe i horoskopet. Hans är på åtta grader Skorpionen, din är på tio grader, Det innebär att ni löser konflikter på exakt samma sätt. Ibland är det bra, men det ökar också risken att man kör fast och att något problem plötsligt blir olösligt. Med Mars i Skorpionen finns det också en risk att ni är ganska ovilliga att förlåta, och kommer ihåg sårande saker mycket länge.


Mina lenormandkort säger att ni är på väg åt olika håll. Det är inte alldeles omöjligt att ni kan komma ifrån iskylan som råder nu, men då måste någon (han, tror jag) ändra sig. Det är något slags bestraffning av dig som han sysslar med, det är därför han är så kall; han hoppas att det ska såra dig och att du ska förstå vad du har gjort (ur hans perspektiv - det betyder förstås inte att någonting alls måste vara ditt fel).

Korten pekar på att ditt öde är någon helt annan stans än vid hans sida. Det hade inte behövt vara så men hans vägval har lett dit.

Korten säger också att ju fortare du släpper taget om honom, desto fortare kommer det att börja hända roliga och spännande saker i ditt liv. Släpp taget, gå vidare, och låt honom göra arbetet att skapa en ny relation mellan er (om alls).
36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page