top of page

Håller det nya förhållandet?


Min kompis har gått in i ett nytt förhållande som tyvärr startade med otrohet,och ligger nu i en riktigt skitig början till skilsmässa. Hans fru är helt förkrossad. Kommer det nya förhållandet att hålla eller är det en snabbt övergående förälskelse. Födelsedatumet är min kompis.

"I"


Svar: Jag kan inte använda tarotkorten här, för de svarar inte på frågor som rör någon annans framtid. Men förhållanden med den här typen av start håller väldigt sällan. Det är kanske inte så konstigt - ingen relation mår bra av att börja med något som är svårt och uppslitande, som till exempel att den ena parten skiljer sig. Det är ett av skälen till att så kallade "rebound relationships" sällan håller.


Horoskop är en annan sak, kanske för att själva basinformationen i ett horoskop inte påverkas av våra personliga val. Horoskopet ser ut som det gör, från vi föds och till tidens ände. Din kompis har ett turbulent år framför sig med gott om emotionell stress och med en känsla av att vara på väg åt fel håll. Utan exakt födelsetid kan jag inte bestämt säga vilket område det handlar om, men det är ett ganska trist utgångsläge som skulle ha bäddat för ett ganska tungt och rörigt 2020 även utan skilsmässan. Jag skulle bli ganska förvånad om den nya relationen klarar sig fram till ettårsgränsen, men detta är med reservation för att jag saknar en hel del ingångsvärden.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page