top of page
  • Skribentens bildTor

Här krävs initiativ från dig

Hej Tor tack för ditt svar Jag frågade nyligen om en man jag mötte för 1 år sedan kärlek uppstod . Jag undrar om vi ses snart igen om han hör av sig snart , varför han är Tyst just nu ? Om han har känslor för mig om vi får en relation ? Vad vill han med mig ?

Jennie


Han kommer inte ta initiativet - ska det lyckas är det din jakt.

Svar: Tack för de extra uppgifterna det gör just relationsfrågor oerhört mycket enklare att ge bra svar på:

Okej, det här kommer bli lite komplicerat eftersom ni har en mycket stark Solkoppling mellan varandra som stärks av de band hans Jupiter har med din Jupiter och Sol.

Den goda nyheten är att OM ni återupptar relationen finns det starka chanser att ni bygger något som håller och växer med tiden.

MEN där känslorna ni delade/delar räcker för dig för att upprätthålla kärleken och bandet mellan er över både tid men faktiskt främst avstånd så har han inte din uthållighet.

Du har ett par enormt starka kvadratur från din Sol i ditt horoskop som gör att du är van och kapable att hantera motgångar, svårigheter och ”olösliga” situationer, särskilt när det handlar om känslor, det har inte han.

Det gör att det han känner kommer behöva tändas igen och det kan bara du göra och det kräver att ni är på samma plats för bara under fysiska möten blir han påmind tillräckligt mycket om vad ni har och hade och vad det är värt för honom.

Så ska det bli ni behöver ni ses och han kommer inte ta initiativet till det eftersom han helt enkelt inte litar på att hans (eller dina) känslor fortfarande brinner lika klart.

Det kan bli ni men det fordrar att du aktivt jagar honom. Det är säkerligen värt det men framgången är tyvärr inte given.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page