top of page

Händer det något i mitt kärleksliv?


Jag skulle så gärna vilja veta om det kommer att hända något i kärlekslivet för mig. Känner mig inte helt lycklig som det är, är gift men har så lätt att bli förälskad i andra. Jag behöver hjälp att hitta tillbaka till tilltron till min intuition igen. Jag har ett gott öga till en kvinna i den yttersta bekantskapskretsen, vi har inte setts på många år men följer varandra på Facebook o.s.v. Jag skulle vilja ta kontakt men har totalt tappat självförtroendet efter ett stort misstag för några år sedan. Hur ser det ut för mig?

"K"

Svar: Jag kan förstå att du dras till din bekant men passar ihop gör ni inte, inte till vardags. Ni har inte samma humor, trivs inte med samma vänner och om ni har samma intressen, vilket är möjligt, så ser ni på dessa delade intressen på helt olika sätt.


Attraktionen du känner har antagligen mest med det fysiska att göra. Ni har båda Mars i Oxen så du tycker om hennes sätt att hantera konflikter på, och hur hon förhåller sig till andra människor. Det här skapar ofta en känsla av samsyn och att det finns ett band som andra inte delar. Sedan har du Månen i Vattumannen. Många som har det älskar romantik och kärlek för dess egen skull, och letar efter det mest romantiska förhållandet. De utåtriktade stjärntecknen (Väduren, Tvillingarna, Lejonet, Vågen, Skytten och Vattumannen) brukar kännas mera rätt, kanske för att de har en tydligare utstrålning. Problemet i ditt fall är att du inte passar särskilt bra ihop med någon av dessa utan skulle ha lättare att leva med en Stenbock eller Fisk, till exempel, men då känns det antagligen som om något fattas på den romantiska fronten istället.

Med tanke på att du har Månen i Vattumannen så skulle jag inte rekommendera att du litar för mycket på din intuition i just kärleksfrågor, om det inte är okej för dig med kärlek som brinner hett och bara lämnar aska kvar. Det finns en stor risk att din intuition leder dig in i relationer där lyckan är synnerligen temporär. Månen i Vattumannen satsar praktiskt taget alltid på det som skulle kännas bäst i ögonblicket, och tar liten eller ingen hänsyn till långsiktig hållbarhet.

Tarotleken säger att du befinner dig i en korsväg. Du kan överge det du har nu och hitta kärleken igen. Det som kommer att hända då är att du har två eller tre riktigt stora förälskelser framför dig. De första två blir korta och handlar mest om sex och romantik, troligen tillsammans med kvinnor som är en ganska bra bit yngre än du. Den tredje relationen kan hålla, med henne passar du ganska bra ihop men i det fallet finns det en del tråkiga praktiska omständigheter, bland annat tror jag att hon har ett barn som inte alls accepterar dig eller din relation till hans mamma. Korten varnar för att den här framtiden är oklar men kan sluta ganska illa. Om den sista av relationerna inte håller, så är det sannolikt att du får leva ensam och, tror jag, olycklig resten av ditt liv. Ett annat krux med detta vägval är att du skapar en hel del olycka för andra människor. Frågan är vad ditt andra val är. Jag tror inte att du egentligen vill hålla fast vid ditt äktenskap, och om du har tänkt gå så vore det för din frus skull bra om hon fick reda på det så att hon också kan vända sitt liv i en ny riktning. Men tarotkorten säger inget mer om ditt andra alternativ. Kanske är det meningen att du ska lista ut det själv.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page