top of page

Händer det mig något roligt under 2020?


Jag kan behöva lite motivation inför nyårslöften och annat. Finns det något roligt under 2020, kanske lite kärlek till exempel som gör det värt det att anstränga sig lite extra?

"Fisken"


Svar: Du har mycket att se fram emot men just kärlekslivet är inte den bästa sidan av 2020 för din del, utom i januari-februari. Får du syn på någon som passar dig så vänta inte utan ge kärleken utrymme med en gång, om du vill få fart på romantiken.


Det ser mer lovande ut med resor, fester och karriär så det är kanske inte så konstigt att kärlekslivet blir lidande, Du kommer att vara väldigt upptagen och det är sannolikt att du kommer iväg på en ganska fantastisk resa redan i februari-mars. Det blir över huvud taget ett produktivt och spännande år för dig med många nya upplevelser, nya vänner och nya möjligheter i karriären. Sommaren blir lite lugnare och tråkigare än resten, antagligen går en rejäl del av den åt till återhämtning så att du kan samla krafter inför en aktiv höst och vinter.


Apropå nyårslöften: Du får ett riktigt magiskt nyår och det innebär att dina löften kan ge extra god utdelning - men det kan också gå ovanligt galet om du lovar saker som du sedan inte håller (eller försöker hålla, snarare, att misslyckas är inte samma sak som att inte försöka alls). Så tänk dig noga för innan du lovar.


14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page