top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Guldsmycken på villovägar

Fråga Tor och Hanna:

Jag har inom loppet av ett år förlorat 3st guldsmycken. Ett har jag hittat på mitt jobb där jag tappat det. De andra 2 har jag inte fått igen. Det ena är ett armband en bismarklänk som jag fick när jag konfirmerade mej. Jag tappade det för ca ett år sen, jag vet att jag hade det på armen men upptäckte plötsligt att det var borta. Det tredje smycket är en halskedja i guld med ett hjärta på. Det har nyligen försvunnit, någon gång sen i december, jag hade det hängde på en krok i badrummet.

"Stenbocken"Svar: Halsbandet kan ligga i golvbrunnen i badrummet men troligare ligger det bland mörkt tyg. I en tvättkorg eller i en garderob. Mitt intryck av armbandet är att det är stulet snarare än tappat. Någon bär det på sin arm.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page