top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Goda nyheter


Finns det några goda nyheter att se fram emot?

"S"


Svar: En del av de roliga saker som du såg fram emot under våren/sommaren går faktiskt fortfarande att genomföra i någon form. Men det kan vara klokt att vänta i alla fall, för du har rätt när du misstänker att det inte skulle bli som du hoppades, utan betydligt mindre givande. Istället kommer något helt oväntat att dyka upp. Det är svårt att säga exakt vad det handlar om, men det är något som får dig på festhumör. Det kan vara något romantiskt eller en upplevelse av något slag. En annan god nyhet är att ett problem som du har oroat dig för faktiskt löser sig. Någon med makt över dig (det kan vara din chef, till exempel, eller så kan det handla en myndighet) fattar ett beslut som är till stor hjälp och som antagligen löser problemet åt dig.


Korten antyder att du får lite för lite utrymme för egna känslor eftersom du lägger ner så mycket energi på att dämpa och lugna andra och oroa dig för hur de mår. Kom ihåg att du inte har något ansvar för hur andra hanterar sina känslor, och att du har lika stor rätt att visa hur du mår som alla andra.


Saker att se fram emot på lite längre sikt:

I maj fungerar små glädjeämnen ovanligt bra, med ett extra plus för sådant som rör skönhetsvård, stil och fåfänga. Passa på att pyssla om dig själv lite extra och unna dig att satsa på sådant som får dig att känna dig snygg och självsäker. I början av sommaren löser sig plötsligt en hel rad saker som har varit helt omöjliga att få rätsida på. Just i början av juni är också chansen stor att du hittar borttappade prylar, eller får tillbaka saker som du trodde gått förlorade.I oktober är det någon som försöker motarbeta dig, men resultatet blir istället att du får nya möjligheter och positiv uppmärksamhet.I början av 2021 sker en lite större förändring. Den är till det bättre. Något gammalt försvinner och ersätts av något som är både utvecklande och roligt. Det kan vara ett byte av arbetsuppgifter eller bostad till exempel.


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page