top of page
  • Skribentens bildTor

Glasögonsaknad

God lördag på er! Egentligen skulle jag vilja fråga "djupare" frågor än den som nu kommer. I bland ska man kanske inte rota så mycket utan låta Universum ta över? Så min fråga är: Vart tog mina glasögon vägen, guldfärgade i pilotmodell? De försvann i aug/sep förra året och jag har sökt efter dem med jämna mellanrum sedan dess.

JuniSvar: God lördag på dig också.

Det är det som är så roligt med den här sidan – alla typer av frågor får plats. Idag bortlagda glasögon – i morgon en fråga om guds existens eller livet bortom detta.

Vi har alltid haft som grundfilosofi att det är den som frågar som förtjänar uppmärksamhet och svar så vi tar alla frågor på samma allvar (även om vissa kräver betydligt mer tankeverksamhet och arbete att besvara)

Du har lagt glasögonen i någon form av solstol eller utemöbel med dynor. Den har stått hopvikt sedan dess men jag tror att de fortfarande är hela.

Har du hunnit ställa fram sommarmöblerna men inte hittat dem lär de vara hos en vän eller släkting för så vitt jag ser är de fortfarande liggande bland dynor i nån form av låda eller hopvikt stol..

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page