top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Gifter vi oss?

Fråga Tor och Hanna: Jag är en tjej som har två barn. Ena barnet är en pojke. Först har jag en fråga angående honom. Han har alltid varit tyst och försynt, och har aldrig varit ett barn som har haft mycket kompisar. Han har en eller två som han leker med. Och de är väldigt lika honom också. Men nu börjar jag att bli lite orolig för honom. Han var sjuk för ca fyra veckor sedan, och efter det har han haft konstiga synvillor som ex. allting går i ultrarapid och sedan får han mycket ont i huvudet efter det. Jag funderar om det är någonting som tynger honom, han har fått gått om en klass och det har visat sig att han även har varit mobbad en tid, men som det ser ut nu så har det slutat. Tror du att jag ska uppsöka en läkare eller kan det vara någonting annat?

Sedan undrar jag om jag och min sambo kommer att gifta oss. Vårt förhållande har varit lite svajigt eftersom vi är väldigt olika. Han är jättelugn och jag är tvärtom.

"en orolig Mor"


Symptomen du beskriver ska man alltid ta på allvar - ta med pojken till en doktor!

Svar: Låt oss tala om din son först. Jag kan inte spå honom, för vare sig Hanna eller jag spår någon utan dennes medgivande. Och jag kan inte få ut så mycket av hans horoskop utan födelsetiden. Men jag vill ändå ge dig rådet att uppsöka läkare med honom! Syn- och hörselförändringar är alltid allvarligt oavsett om det är ett rent fysiskt symptom, ett psykosomatiskt eller ett rent psykiskt. Kraftig huvudvärk efteråt är inte heller ett bra tecken. Så gå omgående till doktorn!

Att det egna barnet inte har så många kompisar är något som orsakar oro hos många. Jag skulle dock vilja säga att det behöver inte vara någon fara med det, särskilt inte så länge barnet inte är alldeles ensamt utan ändå har någon vän. Om du vill kan du uppmuntra din son att skaffa någon hobby som gör att han träffar likasinnade - han kanske vill samla på något t ex. Just nu är det dock absolut viktigast att du låter en läkare undersöka honom.

Vad angår dig och din sambo tror mina tarotkort att ni kommer att gifta er och att ni troligen kommer att göra det i samband med att du är havande.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page