top of page

Gammelfaster försöker kontakta dig


Min pappa hade en faster som dog i oktober för många år sedan. Jag undrar om det är därför jag blir påmind om henne hela tiden just i oktober varje år. Vi hade knappt någon kontakt alls utan träffades kanske tre gånger och mitt starkaste minne av henne är från den enda gången jag var hemma hos henne och fick en smörgås som smakade mögel. Men varenda år i oktober så är det samma sak, hennes förnamn dyker upp överallt, när jag slår på radion så spelar de något med Per Myrberg som var hennes favorit (pappa ärvde hennes gamla Myrberg-skivor), jag skulle kunna göra en lång lista för det händer såna här saker precis hela tiden. Men varför, undrar jag, och är det här ett spökeri eller vad är det?

"O Å"


Svar: Jag tror att din gammelfaster har något hon vill säga. Spökeri är nog mycket sagt här, men hon försöker kontakta dig från Andra sidan. Jag tror att du är den av hennes levande släktingar som är mest mottaglig, jag skulle tro att du är en smula medial och därför lättare att nå fram till. Det behöver inte vara så att din gammelfaster har något att säga just dig, det är nog ganska osannolikt rentav. Du skriver att det här alltid händer i oktober så jag utgår ifrån att det har hållit på några år. Om du vill göra din gammelfaster en tjänst så skulle jag rekommendera att du går på en seans, helst i oktober, och ser om hon kan komma i bättre kontakt med dig via mediet. Du kan också prova att ha något som varit hennes nära din säng när du sover, det kan öppna en kanal in i dina drömmar så att hon kan nå dig där.

Du behöver förresten inte vara orolig för att det är något otrevligt eller farligt som hon vill förmedla. Tecken av den typ som du beskriver dyker nästan alltid upp när den som är på Andra sidan har något som måste rättas till, det kan handla om ett borttappat föremål eller om något som borde ha blivit utrett - det kan vara så enkelt som att den döda inte hann säga förlåt för någon småsak.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page