top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Går det bra eller får jag mitt hjärta krossat igen?

Fråga Tor och Hanna: Jag har blivit tillsammans med en kille. Vi har varit tillsammans i mer än 3 månader nu och vi har träffats ganska intensivt så det känns som mer. Vi fungerade jättebra tills nu, jag vet inte vad som har hänt. Han säger att han varken vet in eller ut, inte när det gäller bara oss utan allt annat runt omkring honom. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag trodde faktiskt på detta förhållande. Det är faktiskt första gången jag kan vara mig själv med någon utan att man skäms eller skulle vara rädd att man inte duger ... Jag tycker om honom jättemycket, har starka känslor för honom, men mår fruktansvärt dåligt nu av detta! Ni förstår jag har ett ganska långt förhållande bakom mig där jag har farit illa och det tog mig lång tid att komma ur den relationen, sedan har jag bara haft korta och det här är faktiskt första gången det känns rätt. Men med mina tidigare erfarenheter så blev jag lite rädd nu, jag menar jag orkar inte ännu en gång få mitt hjärta krossat ... så jag undrar om ni kan se om vi har en framtid ihop eller inte? Jag skulle gärna vilja veta om ni kan se när jag kommer få barn? Och om ni ser om jag kommer få något arbete inom snar framtid?

"Csibi"Svar: Det är nog sant att det inte rör dig i första hand. Oftast när en man säger så vill han bara inte såra, men just i det här fallet pekar en hel del på att det är sant. Ni passar för det första mycket bra ihop, utom möjligen i pressade situationer i vardagen (där krockar Kräfta och Vädur ofta, för båda vill ha kontrollen). Ert förhållande borde ha goda möjligheter att hålla och att växa med tiden. Alltså ser det ut som om han är mycket stressad av något just nu, och då finns det en risk att han hakar upp sig på vardagen, på ert sätt att kommunicera, kanske också på dina vänner. I vanliga fall ingenting som stör honom, tvärtom - men under stor stress kan hans Mars få komma till tals, och hans Mars i Kräftan passar illa med delar av ditt horoskop.

Det är svårt för mig att ge dig ett råd eftersom det egentligen är han som har problem. Den troliga orsaken är att Saturnus befinner sig över hans medfödda Sol just nu. Det är ingen rolig transit men den inträffar bara vart tjugoåttonde år, på ett ungefär. Den här transiten innebär ofta rädsla (inför ålderdom eller sjukdom bl a), melankoli, känslor av misslyckande och en känsla av att vara fången i tillvaron. För hans del kommer den att pina honom i två omgångar innan den försvinner. Första perioden var i juli -18 och den var värre. Den nuvarande bör ebba ut i april, med lite tur. Under den här perioden kan det hända att han mer eller mindre desperat kastar sig in i olika förändringar för att försöka komma ifrån de jobbiga känslorna - jag misstänker att det är detta som gör att han överväger att göra slut med dig trots att ert förhållande är så nytt och trots att ni passar bra ihop. Hoppas att den här kunskapen i alla fall kan vara dig till lite hjälp.

Jag kan inte använda astrologin för att se när barn kommer om jag inte har en väldigt exakt födelsetid (och plats). För korten är det svårare eftersom det finns många livsval som spelar in (val av partner t ex). Men mina kort säger med bestämdhet att du kommer att få barn, och förmodligen fler än två dessutom.

På jobbfronten säger mina kort att det är studier som gäller för din del! Det är en betydligt bättre väg - skall du arbeta skall det vara med möjlighet till god vidareutbildning, men jag tror att korten faktiskt i första hand menade att du inte alls är klar med din utbildning

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page