top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Fyrbent fråga


Hej! En hund på åtta vårar som undrar över framtiden.

"En hundönskning"


Svar: Jag har lagt kort och tarotkort sedan 1987 och det här är faktiskt första gången jag får en fråga från en hund. Det känns lite extra speciellt eftersom en av mina hundar tyvärr gick bort förra veckan. Hon var 15 år så det var inte oväntat, men sorgen är ändå tung. Desto finare då att det kommer en fråga från någon annan som har fyra ben. Tack ska du ha!


Mina tarotkort säger att hösten innebär en stor och spännande förändring för dig. Det kan kännas lite skrämmande först men efter ett tag kommer du att inse att det nya är riktigt, riktigt bra. Det kan handla om ett nytt revir eller kanske att din flock blir större.


Vintern blir också fin, men du har en rival som du hela tiden måste mäta dig mot och det kanske omgivningen hakar upp sig lite på. Det ser ut som om det blir du som vinner i slutänden.


På vårkanten väntar nya uppgifter och många trevliga resurser och belöningar. Vid åtta har du säkert lärt dig det mesta men tydligen fanns det något kvar att ta tag i, i alla fall. Du har också gott om energi och god hälsa.


Och nästa sommar, den ligger så långt bort att det är svårt att säga så mycket om den. Det ser ut som om du får nytta av det du lärde dig under våren i alla fall.

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page