top of page
  • Skribentens bildTor

Framtidsfrågor

Tjena hur ser min framtid ut? Vart kommer jag bo och hur ser min framtid med utbildning ut? Kommer jag vara lycklig?

21


Du är i början av din livsväg och den ser ut att föra dig i roliga riktningar

Svar:Det är ett bra år för dig att ställa dig dessa frågor för du har nyss gått in i en ny fas av ditt liv där du går ifrån att utbilda dig och göra dig redo för livet till att välja väg och verkligen leva det.

Under de närmaste åren kommer mycket handla om att hitta dig själv och din plats och med det är också utbildning ett mycket bra val eftersom det skärper sinnet och ger insikter som kommer forma framtiden. Det som kommer ge mest inspiration är de praktiska sidorna av din utbildning. Det är där du ”grundar” dina förmågor och det är där du stadfäster det du lär dig och hittar kraften och inspirationen för att orka och verkligen få ut allt av det du läser dig till.

Om du kan välja en utbildning med praktiska inslag eller kombinera utbildning med arbete inom samma område kommer det gå lättast.

I övrigt är det vänner och förhållande som kommer vara centrala under de kommande åren vad gäller din personliga utveckling och det är också vänskapsband och nätverk som kommer öppna dörrar under de nästkommande 4-5 åren. Vad gäller förhållanden så är det ett steg mellan seriösa känslor och ett livslångt partnerskap men det finns ett långt stadigt förhållande i ditt liv som ger dig trygghet men framför allt framtidstro och lycka. Du är omvårdande och delande när det kommer till kärlek men utan en partner som både överraskar och lockar dig till skratt och äventyr kommer det bli lite väl mycket ”vardag”. Det är möjligt att ett förhållande du har nu eller bildar under de kommande 2-3 åren kan vara rätt men då kommer det krävas att det överlever att förändras för bar, familj och gemensam framtid ligger i en annan livsfas än den du är i nu.

Se det såhär under de närmaste åren handlar ditt liv väldigt mycket om dig – vem du är och vad du kommer växa till att bli. Relationer växer också men det är tufft att gfå dem att gå i takt med den egna utvecklingen eftersom två ska växa och ofta växer man uinte riktigt åt samma håll. Ska det som finns nu bli starkare behöver ni kommunicera mycket och helst om sånt som INTE har att göra med de personliga utvecklingarna. Hitta ett utrymme som bara är ert och lägg hellre mindre tid på det men med större intensitet än att du gör kärleken till vardag redan nu.

Vad gäller framtiden i stort och över lång sikt:

Du kommer att välja en ort och den kommer bli din bas under många år – det kommer med stor sannolikhet inte vara orten du pluggar på.

Du kommer bilda familj när du är mellan 28 och 33 och den kommer vara länge.

Du kommer bli lycklig och det finns både humor, barn och utrymme för personlig utveckling.

Du kommer utvecklas inom samma arbete – eller fält – hela livet så det du väljer att utbilda dig till är också den livsväg du kommer ta.

Det finns inga uttalade hälsobekymmer i ditt horoskop annat än de som är knutna till oro för andra och känslan av att inte få ut allt av livet som du önskar. Dessa kan du dock motverka tillsammans med vänner, nätverk och – när detta kommer att behövas mest (om 12-15 år) din partner.

Kort sagt ser det rätt ljust ut.

Lycka till med livet.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page