top of page
  • Skribentens bildTor

Framtiden är din - fånga dagen!

Jag skulle verkligen behöva vägledning! Har sen 2008 arbetat på ett företag där jag trivs otroligt bra men mindre nöjd med lönen. Har nu fått erbjudande från en konkurrent till företaget jag jobbar för där de vill anställa mig …. Hur skall jag göra, snälla snälla snälla hjälp mig! Blir det bra om jas byter jobb, kommer jag trivas, kommer jag göra ett bra arbete och klara av allt vad det nya arbetet innebär eller kommer jag ångra om jag byter arbetsplats?

IN


Det är dags för en ny framtid - fånga dagen

Svar: Bytet är mycket riktigt inte så enkelt som det ser ut och din oro är på en del sätt befogad MEN om du inte byter nu så kommer du ångra dig eftersom då står inför att fullborda din karriär med 12 år av att vara en mästare i ditt område. Blir du kvar kommer du aldrig att få uppleva vad du kunde ha blivit och det kommer gnaga dig.

Dessutom – Det finns inget sätt som är så effektivt att väcka sina nuvarande chefers uppmärksamhet på som att de får reda på att någon annan traktar efter dina egenskaper.

Det här är, möjligen något år tidigt, ditt stora äventyr – våga ge dig på det!

49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page