top of page
  • Skribentens bildTor

Frågor om kärlek, arbete och barn

Fråga Tor och Hanna: Jag är en kräfttjej som lever singel med mitt barn. Jag vill veta om och när jag i sånt fall träffar en ny kärlek? Vart träffar jag honom i sånt fall?? Jag har haft några mer eller mindre bra relationer efter min skilsmässa och jag letar nu efter den rätta! Tycker inte jag har tid att ödsla mer på oseriösa killar. Jag vill även i framtiden ha fler barn, kommer jag att få det?? Och stämmer det som jag blev spådd när jag var 14 att det är en dotter jag ska få då?? Kommer jag att få chansen på mitt jobb att utbilda mej till massös?? lagt ut krokar om det.

"Mimmsan"Svar: Låt oss börja med kärleken. Mina kort säger: Det kommer att finnas mycket kärlek i ditt liv framöver. Det finns ett överflöd för dig att dela och grunden till din relation springer ur vänskap och likhet. Bygg inte din framtid på romantik utan hjärtats samförstånd och långsiktiga förpliktelser. Framtiden blir alltid lätt men du hittar en man som stannar hos dig och du hittar honom i din närmiljö, någon du känner, någon du arbetar eller tränar med t ex."

Om barn: " Det finns barn i din framtid men det kommer att dröja. Det kommer att kräva resor och, gränslöst tänkande och ett propert uppförande för att gå. Det kommer dock att vara värt det för det blir en världsomslutande upplevelse och mycket mycket givande." Min tro är att korten talar om en adoption eller en fertilitetsbehandling men troligast det första.

Om arbete: "Det finns många vägar som leder till nya jobb men vill du bli massör genom arbetet kommer att få kämpa. Gör du inte det utan tar den enklare vägen kommer du att glida på och få andra bra men mindre roliga erbjudanden som alla är ganska lönande. (även om vi nu pratar att det är utspritt över hela ditt yrkesverksamma liv och inget som sker inom ett par år.) Ditt arbete är inte det viktigaste som du lämnar efter dig men du kommer att glädja många." Det var vad vi kunde se just nu jag hoppas att svaren kommer att hjälpa dig.

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page