top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Frågor om hundar, andar och arbete

Fråga Tor och Hanna:

Har sökt nytt jobb och undrar så mycket om jag kommer att få det? Eller hur blir det på det nuvarande jobbet? Det är så oorganiserat och ingen förståelse för arbetarna, folk slutar och är sjukskrivna. Därför undrar jag hur det kommer att gå för mig? Nu kommer den härliga vintern, hur ser framtiden ut för mig och min familj? Våran hund är vår käresta ägodel, kommer hon att tjuvpara sig, eller kommer det in mera djur och barn i vårt hus? Älskar natur och promenader, har du något mer att rekommendera mig. Är en stor livsnjutare och vill veta vilka möjligheter som väntar mig. Tror på det övernaturliga, ser du om mina nära och kära finns kring mig? I mitt förra liv, vad gjorde jag då? Hur långt har jag hunnit med mitt karma. Tips på något jag kan göra, för att förbättra mina små fel?

"Aldrig för gammal"


Låt inte tiken tjuvpara sig - bestäm er för om det är en bra idé eller inte själva

Svar: Du har den mest givande delen av ditt arbetsliv framför dig. Den ger både vänner, glädje och framgång. Du får kämpa lagom mycket med de utmaningar du möter och kommer att slippa arbetslöshet och tvivel. Framtiden ter sig lite olika om du tar det nya jobbet eller stannar men båda ser bra ut på sikt. Det blir mer kraft och direkt mätbara framgångar i det nya jobbet medan du betyder mer för din omgivning i det du har nu. Framtiden ser ljus ut också för ditt familjeliv. Närhet, delande och aktivt liv är vad som väntar dig. Du har faktiskt färre motgångar i din framtid än du mött i ditt förflutna.


När det kommer till tillökning för hunden så vill hon verkligen inte känna krav på sig att råka ut för "olyckor". Antingen parar ni hunden rakt av eller så gör ni ert bästa för att det inte ska bli några valpar. Vad gäller promenader och träning är det något som du bör göra kravlöst och för dig själv. Det som klär dig bäst är den mentala frid du får av att röra dig men tävlingar, ens mot dig själv, eller fasta mål du tänker uppnå kommer inte att fungera positivt. Gör det som känns uppbyggligt och låt det gå i sitt eget tempo.


Det finns minst en ande i din närhet men ingen som hänger kvar vid dig till vardags. Den du främst tänker på har inte rest utan stannat i närheten och lyssnar på dina tankar då du själv vill det. Annars har de rest till andra platser. Vad gäller karma baseras den på vad man gör och varför. Att göra något med rent samvete och i vetskap om att handlingen är väl planerad och rätt ger god karma. Dåliga och skadliga handlingar ger dålig. Karma är dock ingen tävling. Den som försöker samla "karmapoäng" för att "slå sitt rekord" misslyckas per automatik. Att leva med karma är att välja bra och genomtänkt så ofta som möjligt. Nu låter det mer komplicerat än det är, undvik bara slarv och respektera alla runt dig lika så är du på god väg

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page