top of page
  • Skribentens bildTor

Frågor om hemsidan och drömmar om efterlivet

Jag har några frågor ang. er verksamhet, se nedan.

Hur ofta uppdaterar ni eran hemsida?

Får man svar på sina frågor (drömtydning i mitt fall) via mejl el får läsa det på eran hemsida?

Vad kan man gör för att få svar (drömtydning) så fort som möjligt?

Jag ställer de frågorna för att jag är mycket intresserad av att få höra er åsikt (tydning) om mina drömmar och för att jag tycker att er svar till andra folk är mycket professionella. Jag har skickat er mina drömmar för tydning flera gånger o jag aldrig har fått ngt svar på dem!


Jag har haft två drömmar i två nätter i rad som jag inte kan glömma bort dem, och den 1: a var en av de tydligaste drömmar jag någonsin har haft.

Första natten drömde jag om att jag befinner mig i en ganska liten (1*1m) och mörk hall och samtidigt när jag stänger ena dörren efter mig (den mörka miljön) då öppnar jag den andre som öppnas mot en otrolig vackert trädgård, där vattnet rinner genom med fina träd och blommor och det finns också bänkar som man kan sitta njuta av allt detta och i samma veva ser jag några normalklädda tjejer som befinner sig i trädgården och jag vet inte varför jag får för mig att dem kanske kan vara psykisk sjuka, men jag vill ändå vara där, men det första underbara intrycket blev något (väldigt lite) dämpad av att se dem, men den totala känslan var helt ok!

Andra natten drömde jag om att jag var hos frisören o skulle göra en fläta av en liten bit av mitt hår o det fanns en annan kille som hade långt skägg och som också skulle göra fläta fast på skägget.

Jag skulle bli oerhört tacksam om ni skulle kunna hjälpa mig och tyda dessa drömmar och jag kanske skulle nämna att jag alltid har trott på mina drömmar och jag har haft många sanndrömmar som alltid har handlat om nutiden eller framtiden. Jag hoppas på att få ditt svar.

"Billy"


Drömmar om efterlivet är faktiskt relativt ovanliga

Svar: Vi uppdaterar sidan så ofta vi hinner, oftast några gånger om dagen och oftast några frågor varje gång och så ofta som möjligt annat material både artiklar för alla och saker för våra premium-medlemmar.

Vi svarar genom att lägga upp frågor och svar på sidan (vi tar bort all personlig information ur frågorna så att de blir helt anonyma innan vi laddar upp dem) och dessutom kan våra premiummedlemmar alltid välja att få svaren via mail..

Det finns inget sätt att säkerställa att man någonsin får svar. Vi drar varje dag så många frågor vi tror vi hinner svara ur de mail som kommit in under de senaste 48 timmarna. Äldre mail raderas så att vi inte förvarar massa personlig information om andra i onödan (och det hjälper oss hålla oss i linje med våra GDPR åtaganden). Det gör att en del med mindre tur än andra maila sina frågor om och om och om igen innan de får svar. I gengäld svarar vi alltid så väl vi kan och ställer alla våra resurser till förfogande och ger alla chansen att få sina frågor besvarade gratis. En del har svårt för det bytet och skulle hellre betala medan andra älskar att vi finns här och behandlar alla lika vare sig de är 14 och drömmer om kärlek eller 54 och undrar över sin framtid, vare sig man är fattig eller rik.

VI har naturligtvis "dyrare" tjänster som t ex bokningsbara telefontider men eftersom vi aldrig tar betalt för att spå så ingår den möjligheten naturligtvis i premiummedlemskapet. Det gör att du kan bli spådd så många gånger du vill tills alla tider är uppbokade för 99 kronor i månaden istället för 19.90 i minuten som det ofta kostar hos andra.

Hoppas det hjälper lite med att förklara hur sidan fungerar och nu till dina drömmar:


Den första drömmen handlar om döden. Trädgården efter en "resa" genom en mörk korridor är en väldigt tydlig och vanlig bild av efterlivet - eller paradiset om man så vill - och lugnet du kände är en förstärkning av den bilden. Kvinnorna gav säkert obehag eftersom de störde den "perfekta" bilden och det antyder att du bär på en skuld som inte är betalad - att ditt undermedvetna tror sig komma bli bestraffad i efterlivet om du inte betalar den skulden nu. Det är troligen en samvetsfråga och den rör troligen din familj eller dina föräldrar.

Drömmen betyder dock inte att du skulle vara på väg att dö - snarare att du inte ska lägga saker på hög för att de då kommer att bli ett problem senare.

Den andra drömmen är på sätt och vis också en existentiell dröm. Den handlar om att du upplever att andra inkräktar på din originalitet, att du inte får den erkänsla som du förtjänar utan att andra tar dina idéer och kallar dem sina egna. Det finns också en underton av delande i att ni går just till samma frisör med samma idé. Det visar att du söker en ny position i samhället, att du vill hitta "din plats" och att du inte riktigt är nöjd med livet du lever just nu

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page