top of page
  • Skribentens bildTor

Frågor om framtiden

Hej på er. Vill fråga om min situation i kärlek jobb och horoskop. Jag har några funderingar om mitt horoskop skulle vilja ha hjälp att se på var jag har mina planeter Och betydelsen med dom hur min personlighet Jobb karriär och kärleken ser ut då min födelse tid varit lite dubbel info, jag Har fått veta att Födelsetiden är en annan. Om jag har ascendenten i annat tecken i skytten el?

I kärlek undrar jag hur relationen till mannen som finns i mitt hjärta ️ ser ut kan ni se om vi åter ses igen snart och hur känslorna anser ut för oss båda? Titta gärna i Tarotkorten Vad de säger om oss två Kommer vi att gå in i en varaktig relation ? Sen om mitt arbete /jobb jag har en krånglig chef och vägen tillbaka till arbete känns inte så rolig just nu. Jag känner starkt att jag är på fel plats och har fel chef det är något med HENS personlighet och arbetsmetoder Facket är med i det här också. Blir det bra för mig. Vill veta Kommer jag att byta arbetsplats? Säga upp mig? Kommer det in nytt jobb för mig el är studier något för mig i framtiden. Jag kan inte göra som jag vill just nu mycket handlar om ekonomin också ”Kan inte bara säga upp mig ” Berätta vad kommer in för mig här hur framtiden ca 1 år framåt ut.

Vattukvinnan:

Mycket är fortfarande i rörelse så detta är mer än riktning och förvarning än svar gjutna i sten.

Svar: Låt oss börja med ditt horoskop och de direkta frågorna du har och sedan kommer jag väva in planeternas betydelse i ditt liv på de passande underrubrikerna:

Du har Ascendenten alldeles i början av Skytten på 5 grader. Vore du född 32 minuter tidigare eller en 2 timmar och 13 minuter senare skulle den legat i ett annat tecken. Din Ascendent ligger sedan ganska ensam där och med undantag för den har du bara Venus i Eldtecken. Tyngdpunkten i ditt horoskop ligger på Luft med Solen, Merkurius och Mars alla i lufttecken, därefter är Jord och Vatten ungefär lika starka.

Det gör att du i första hand är en person som utgår ifrån intellektuella resonemang och trivs i miljöer där förnuft styr lutat på delande och interaktion – inte på kraft och beslutsamhet.

Du trivs med chefer som inkluderar snarare än driver på och med uppgifter där du har utrymme att förbättra och utveckla inom givna ramar hellre än att mäta dig mot deadlines och målsnören.

Det gör också att din nuvarande jobbsituation visserligen kommer att ”lösa sig” men de underliggande skälen till att du inte trivs finns kvar eftersom de dels sitter i väggarna och dels har att göra med hur du samverkar med din chef och dina uppgifter.

Det kommer bli bättre och du kommer tillbaka men det kommer inte bli helt bra förrän du bytt arbetsplats.

Korten säger att det enklaste är att ta ett jobb på en annan arbetsplats men för samma arbetsgivare.

Kombinationen stabilitet och känslan att det du gör har mening och leder till något positivt och mätbart är det som i slutänden avgör om du kommer växa och trivas på ditt arbete.

Kärleken: Det finns ett möte i en inte för avlägsen framtid men korten säger att din kärlekstörst kommer gå mestadels obesvarad. Det finns en relation men inte en som binder er till varandra. Jag får det inte riktigt att gå ihop men mina Lenormandkort pratar om rent fysiska avstånd. Har en av er jobb på en annan ort??? Det finns mer fysiska hinder än känslomässiga.

Astrologiskt sett finns det en innerlighet mellan er men den pratar mer om en djup respekt och vänskap – kanske en undermedveten förståelse – än den pratar om het kärlek.

Tarotkorten pratar om en lång resa innan passionen kommer till dig.

Om ett år: Under första kvartalet 2021 kommer en period av stora omvälvningar. De handlar mest om jobb och ekonomi men kärleken kommer ikapp mot april och en stor kärlek kommer in i ditt liv före sommaren.

Ekonomin blir inte mycket bättre men den är stabil och du kommer ha en försörjning som fungerar.

SÅ jobb och, troligen kärlek lyfter medan din ekonomiska situation inte blir sämre.

Du har utmaningar framför dig men under det kommande 6 månader löser sig det mesta. Givet inte alltid på ett sätt du skulle föredra men det kommer ändras..

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page