top of page
  • Skribentens bildTor

Frågor om framtid barn och skyddsänglar

Jag är en snart trettioårig Vattukvinna som inte lyckats hitta "rätt" inom yrkeslivet. Jag undrar vad jag skulle passa att arbeta med? Skulle ett konstnärligt yrke vara passande för mig? Något med färg och form, riktigt vad är jag inte säker på. Jag vill ha ett fritt arbete och få bestämma själv så mycket vet jag. När kommer min biologiska klocka att börja ticka? Som det är nu så verkar klockan väldigt still. Fast jag är väldigt barnkär. Har jag lätt för att bli gravid? Har jag en stark skyddsängel? Är jag medial? "Frågvis"Svar: Ditt arbete har något alldeles särskilt att lära dig och det är därför du har lite svårt att hitta rätt. Det konstnärliga har du minnen av från något tidigare liv - ditt förra skulle jag tro - och du har fått behålla en del av talangen men det är inte vad du är avsedd att försörja dig på nu. Jag tror f ö att du har barnkärleken därifrån också. Men yrkesmässigt passar du bättre att arbeta med något konkret. Antingen något samhällsbyggande - politik, pedagogik, filosofi eller lag t ex - eller kultur i form av t ex högre undervisning eller ett arbete bakom kulisserna på teatern. Annat som kan passa är miljövård, agronomi, arkitektur.

Konstnärligt sett är du inte bäst lämpad att vara själva artisten men däremot kanske kritikern. Du är dock enormt kreativ så om du ändå känner för ett skapande yrke är det ingenting som hindrar dig. Jag tror dock att du skulle vara lyckligast om du var konstnär vid sidan av och byggde din karriär på något annat, för detta med att vara en artist ligger som sagt egentligen bakom dig (troligen var det ett på något sätt mycket lyckat liv eftersom det "släpar med" så mycket).

Jag ser inga hinder för att du skall bli gravid men däremot tecken på att lusten kommer sent, kanske efter förvecklingar, och att det också är möjligt att du själv låter det stanna vid längtan. Men det är i så fall ett beslut hos dig snarare än att du inte har något val. Det kan finnas en rädsla för sjukdom eller svåra förlossningar i botten. Om du inte vet det redan är det möjligt att det lönar sig för dig att ta reda på hur det såg ut när du själv föddes. Du har Mars i femte huset, det brukar antyda att man får åtminstone ett barn (vanligen en son) och att detta barn kanske har för bråttom ut - många astrologer menar att Mars i femte huset skvallrar om kejsarsnitt och även om det inte alls alltid blir så så har jag märkt att sannolikheten ökar något.

Jag skulle tro att du skaffar barn, men inte så många som du egentligen hade velat. Du har en mycket stark modersinstinkt så jag skulle tro att när den biologiska klockan väl börjar ticka kommer den inte att göra det lite.

Jag vill inte gå in på om en skyddsängel är "stark" eller inte eftersom det vore respektlöst av mig att poängsätta någon annans arbete på det sättet. Skyddsänglar, eller andar (långt ifrån alla är änglar i ordets rätta bemärkelse) är oftast privata av sig och vill presentera sig frivilligt vid rätt tillfälle, om alls. I ditt fall har jag ingen som vill träda fram, i alla fall inte just nu.

Vattumän är ofta mycket skickliga på att uppfatta och bearbeta näst intill osynliga detaljer, och kan därför verka mediala. I ditt fall kan jag dock också skönja en viss begåvning i horoskopet men det är svårt att säga exakt hur stor och hur den ter sig (du är både intuitiv och mycket observant). Det kan vara värt för dig att utveckla men det finns också en risk att detta leder dig in på ett stickspår i livet, så var lite aktsam

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page