top of page
  • Skribentens bildTor

Fråga - du kan inte fånga kärleken utan att ta riken

Hej. Jag har ett ex som jag återfått kontakt med för lite över ett år sedan och vi pratar i telefon några timmar varje dag, det var jag som bröt med honom och vi hade ingen kontakt på många år, jag visste dock inte att han letat efter mig men hittade mig inte pga att jag bytte efternamn. Vi bor långt ifrån varandra och han var här på besök några dagar i somras och vi hade det jättetrevligt. Min fråga är om det blir vi igen eller om det förblir enbart vänskap? Jag vet inte riktigt vad han känner för mig och jag är rädd för att fråga, vet att han varit singel i säkert 9 år. Tack på förhand

JKSvar: Fråga!!! Han är lika vilsen som du och lika rädd för svaret. Det ni behöver nu är en ny väg och en ny möjlighet men om ingen av er frågar kommer oron för vad ni kanske kommer mista växa så stark att det är lättare att släppa taget än att riskera ett tvärt brott.

Ni vill i grunder samma sak så - Fråga och säg vad du hoppas på när du gör det – våg ta steget för det ni kan få är värt risken.

70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page