top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Flyttar mitt barn tillbaka till Sverige igen?

Kommer mitt barn någonsin att flytta hem till Sverige?

/mamma


Någonsin är en väldigt lång tidsrymd så svaret på den frågan är ja – i alla fall för en längre period. Men jag utgår ifrån att det du söker efter är ett mer detaljerat svar.

Pga våra regler för hur vi spår kan jag inte använda korten i det här fallet eftersom frågan rör någon och hen inte var den som frågade. Men tack vare att du skickade med era födelsedatum kan jag ändå vara till hjälp eftersom astrologi är en ”passiv” konstart – det vill säga att den utgår ifrån givna fakta och alltså inte är en spådom i traditionell mening.


Photo by Dane Deaner on Unsplash

Just nu är hen alldeles nöjd med att vara där hen är, faktiskt är det mer i början av äventyret än närmare slutet.

Nästa stora livsval som kan medföra en hemflytt kommer hösten 2021 men chansen är större att det blir en flytt där hen är nu eller till och med ännu längre bort.

Först 2022 men ännu troligare 2024 kommer hen till ett ställe i livet där det lockar att flytta hem. Då är det 50/50 om det blir av och det hänger mer på vad familjen (partner/barn) vill och behöver än på hens tankar om saken. Blir det inte av då så kommer det att dröja länge tills det är rätt läge och då troligen inte före 2028.

Men som sagt – det blir ett återvändande men för de närmaste åren ser det, tyvärr för din del, ut som om hon kommer stanna där hon är nu

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page