top of page
  • Skribentens bildTor

Flytta in i nuet!

Hej! Jag har haft en dröm som återkommer då och då under nått år eller så! Har länge funderat vad det ska betyda? Det handlar om att jag hyr två lägenheter samtidigt (det är min första lägenhet som jag bodde i när jag flyttade hemifrån) och den andra lägenheten som finns i dagsläget. Saken är den att jag bara behöver betala hyra för min nuvarande och det kommer aldrig någon räkning på den andra lägenheten! jag tänker i drömmen att jag kommer få skulder på den så småningom för man kan ju inte ha en lägenhet gratis ha ha Jättekonstig dröm! Känslan är också i drömmen att jag aldrig behöver oroa mig för att betala den andra lägenheten, det bara flyter på liksom! Det handlar också ibland om att jag flyttar in till stan men längtar alltid tillbaka där jag bor nu som är strax utanför stan! Jag själv tror att drömmen handlar om mitt gamla liv och ev det nya! Att det har med förändringar att göra och att jag kanske har svårt att släppa det gamla då det är tryggt på nått sätt!! Intressant och se hur du tolkar drömmen :)

AnnaSvar: Du gör en riktigt bra tolkning av drömmen och det är helt riktigt du har fortfarande två ”parallella” liv där din identitet och din trygghet är formad i och av den person du var och blev av att flytta hemifrån och skaffa din egen trygghet samtidigt som din framtid och din ”nya” trygghet kommer att formas av det liv du lever nu. Att du bara betalar för en lägenhet beror på att du inte kan vara två personer och på två ställen i din utveckling samtidigt och det ditt undermedvetna säger är att du just nu lyssnar ”bakåt” stället för framåt.

Det behöver inte vara en dålig sak i sig men det gör att du inte får den knuff in i framtiden som du skulle behöva. Man kan säga att du när du kan välja väljer det som är tryggt framför det som är utvecklande. Det märks troligen mest i ”småsaker” som kanske inte känns så viktiga men som tillsammans bildar den bas som du tar nya beslut ifrån.

Drömmen säger om något att du bör ta mer fasta på vad det var som fick dig att välja att flytta och vilka drömmar och delar av ditt liv som gjorde att du valde att flytta. Det är genom att satsa på dem som du även undermedvetet kan ”flytta” till din nya lägenhet och börja leva i dina drömmar av idag (att betala hyran för det du har och vill ha istället för det du hade och den du var).

63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page