top of page

Flytta eller renovera


Ser ni nån flytt då vi behöver 1plansvilla eller ska vi satsa på befintligt hus och renovera klart här? Vi har bott här i 25 år o känns mycket.

"C"


Svar: Allt i ditt liv hör ihop och det är nog förklaring på att du har bott länge på samma plats - du har annars Pluto i andra huset och då brukar man inte rota sig. Men i ditt fall har hänsyn till olika saker gjort att du blivit kvar. Jag antar att du har förändrat ditt boende på andra sätt som till exempel renoveringar och ändringar av inredningen. Men det är samtidigt inte konstigt att du längtar efter att flytta.


2020 är ett bra år för förändringar, särskilt andra halvåret för din del. Men sett till horoskopet fungerar en renovering och en flytt ungefär lika bra, Från juli och framåt finns det gott om energi och det blir lättare att genomföra en stor förändring än det normalt skulle vara.


Min tarotlek sa rakt upp och ner att du är trött på huset, att fortsätta arbeta med det känns trögt och du vill använda din energi till annat. Hon säger också att det kommer att dyka upp ett bra hus men det är ett som måste fixas ganska mycket med och det är inte säkert att ni kan enas om att det är ett bra köp. Avstår ni affären så kommer det att dyka upp ett till hus som är lämpligt och som är mindre krävande, men i det läget kommer flytten att dröja lite längre.

Jag får det till att det mer handlar om att det här är ett stort beslut att ta än det handlar om något annat. När du väl har bestämt dig så dröjer det nog inte så

länge innan ni packar.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page