top of page

Fisk och Lejon


Han är Fisk och jag är Lejon men vi passar extremt bra ihop på alla sätt, både på jobbet där vi springer på varandra ibland och som kompisar och som kärlekspar. Jag har aldrig trivts så bra med någon förut och nu när vi har varit ihop i ett par år så är det ännu bättre än det var i början. Lejon och Fisk är väl ingen toppenkombination annars eller har jag fel?

"Brando"


Svar: Du har helt rätt. Lejon och Fisk dras sällan till varandra och har också svårt att hitta en vardag som båda trivs med. Så är det kanske med er också men även om så är fallet så tror jag inte någon av er tycker att det är relevant. Trots att han är Fisk så är han utåtriktad och aktiv och det är ju du också så frågan är hur mycket vardag ni egentligen ägnar er åt. Det som förenar er är att han har väldigt många drag från Vädurens tecken. Eftersom du är ett mycket typiskt Lejon så blir det elementet eld som styr er relation - allt går fort, ni satsar hårt, det finns ingen tvekan och väldigt sällan lugna stunder. Ni har många gemensamma intressen, gillar samma nöjen och är bra på att stödja varandra i karriären. Om jag skulle leta efter en term för just er relation så skulle jag nog välja "team".

Er relation är också ett praktexempel på hur ens stjärntecken i och för sig är viktigt men inte det enda som betyder något. Har man mycket annat gemensamt så spelar det mindre roll vilka stjärntecken man föddes i.


Ibland saktar förstås livet ner av praktiska orsaker, till exempel om någon blir sjuk en längre tid, eller när man skaffar barn. I det läget finns det en risk att ert fantastiska samspel blir en smula mindre fantastiskt. Bara kom ihåg - när ni kommer dit - att det är en temporär svacka, eftersom det enda som kan vara lite knepigt är den här lugna vardagsbiten. Så länge ni kommer ihåg att prata med varandra och umgås med varandra så är det ingen fara på taket.

340 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page