top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Finns lyckan för mig?

Fråga Tor och Hanna: Jag har haft det lite besvärligt med kärleken. Jag är skild sedan många år. Nu har jag mött en man som betyder väldigt mycket för mig. Blir det den här mannen och jag, får vi en gemensam framtid, flyttar vi ihop? Får jag äntligen den jag vill ha? Eller hur ser det ut? Han är en väldigt upptagen man, han försöker bygga upp ett företag, han har en massa saker på gång. Ja, som sagt hur ser det ut för mig?

"Finns lyckan?"


Det finns bra chanser till lycka för er.

Svar: Ni kan helt klart ge varandra vad den andre behöver. Naturligtvis är det han gör slitsamt och det kommer att bli en del konflikter där hans känslor för dig krockar med vad han känner att han måste göra. Särskilt har han för sig att du kostar för mycket. Det är dock bara sant ur ett väldigt snävt perspektiv. Din kärlek stimulerar hans intellekt och ger honom kraft att våga ta ut svängarna med sina idéer. Du har också stort utbyte av hans känsloliv och han är bra för din utveckling, inte minst din egen karriär.

En god idé är att om ni blir ett par fråga honom om du kan ta del i hans arbete. Han kommer att vara väldigt upptagen de närmaste åren och det är ett bra sätt att öka det ni delar och få mer tid tillsammans. Dock bör du behålla det jobb du har. Se det du gör med honom mer som en hobby.

Låt oss se vad korten säger om era chanser att bli ihop. Det finns inget självskrivet över er men ett partnerskap har goda förutsättningar. Han har stora planer och ska du bli en del av dem måste du hitta en självklar plats i hans tillvaro. Han har en mur av ordning runt sig som du måste komma igenom. Att, utan att verka påträngande och tvinga sig på honom, erbjuda praktisk hjälp är ett bra sätt. Det kommer att vara många förändringar framöver men det finns ett starkt löfte om livslång förening, en vacker fullkomlighet som ni kan uppnå tillsammans.

Det finns som sagt ingen självskriven framgång men mycket fina chanser. Ta för dig. Han går att hoppas på och du kan ge honom mycket av det som han både behöver och saknar.

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page