top of page
  • Skribentens bildTor

Finns känslorna kvar?

Jag var tillsammans med en kille i höstas i ca 2 månader. Jag tyckte att allting fungerade bra men tydligen inte han för han gjorde slut precis innan jul och anledningen var att han har ett så stressigt jobb att han inte orkar umgås med folk på fritiden. Och han orkade inte leva upp till de krav och förväntningar som jag ställde ...

Nu undrar jag om detta var hela sanningen eller där ligger något annat bakom. Han vill inte prata om det. Vi träffas nästan varje dag på gymmet och han kommer alltid fram och pratar med mig. Nu har jag bestämt att jag inte ska gå och träna för att komma ifrån honom lite. Har talat om detta för honom och det var ok enligt honom. Kommer vi någonsin att börja träffas igen eller finns där någon annan kärlek för mig ... har fortfarande starka känslor för honom.

"Skorpionkvinnan"


Ni har en stark attraktion men det finns bättre matchningar för dig.

Svar: Det syns en stark attraktion mellan er när man jämför era horoskop. Därför kan jag tänka mig att det var väldigt intensivt, ert förhållande, och att det är svårt att helt släppa taget om det. Hade det inte varit för gnistan mellan er hade ni dessutom kunnat bli goda vänner. Att det tog slut hux flux beror sannolikt på att han är Skytt. Skyttar är inte sällan svårfångade, och de drar sig särskilt för intensiva och uppslukande förhållanden eftersom de värdesätter sin frihet väldigt högt. Han kände också att du inte uppskattade honom och ställde väldigt många känslomässiga krav (din Måne i Jungfrun passar illa med en Skytt); hade ni levt ihop skulle du ha funnit att det var svårt att känna sig trygg hos honom, svårt att tro på förhållandets chanser att överleva. Hade han inte varit just Skytt är det mycket möjligt att ni hade försökt ändå och med tanke på hur stark själva attraktionen är mellan er är det också tänkbart att det hade hållit, i alla fall länge. Som det är finns möjligheten att du får tillbaka honom, eftersom han dras till dig, men jag skulle rekommendera att du undviker det. Det finns andra du passar bättre med.

Att han "skyllde" på trötthet och jobb kom sig nog av hans många Stenbocksdrag, plus att han uppfattade det som ett skäl du skulle ha lätt för att acceptera (han uppfattar dig som väldigt saklig skulle jag tro). Det var också med viss sannolikhet sant, för han kände sig troligen enormt stressad just före jul. Nu ångrar han sig nog lite, men som sagt, det finns bättre alternativ för dig.

Enligt ditt horoskop är det ideala valet en Jungfru, född i början av tecknet, med Ascendenten i Kräftan eller möjligen Lejonet. Bästa alternativet är en Kräfta född i slutet av tecknet. M a o någon född antingen 13-22/7 eller 24/8-3/9.

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page