top of page
  • Skribentens bildTor

Finns husnycklarna kvar?

Jag har aldrig provat något sånt här förut, men det verkar väldigt intressant.

Min fråga: För många år sen (1998-99?) förlorade jag nycklarna till sommarstugan. Det var tre nycklar på en nyckelring; assa-nyckel och två nycklar till femtillhållalås. Jag hade dem hängande på en krok i hallen sist jag såg dem. De försvann i samband med ombyggnad så min gissning är att de följde med skräp och byggnadsmaterial som slängdes. För övrigt så har jag av någon anledning haft lätt att slarva bort saker som jag har på mig (hus-, bilnycklar, plånbok etc) men i det här fallet så hade jag hängt upp dem för att undvika just detta. "Tom"


Nycklarna är faktiskt kvar i huset

Svar: Jag får faktiskt intrycket att de är kvar i huset men inte att de hänger på något. Snarare att de ligger på något (inte en hylla snarare en list). Finns det någon risk att du satt in en gipsskiva och la nycklarna på en regel? En sak är klar om du inte har dem nu så kommer det krävas en regeldetektor eller en kraftig magnet att hitta dem genom väggen och sedan är det ju frågan om det är mödan värt att få ut dem.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page