top of page
  • Skribentens bildTor

Finns formarna kvar?

Några hushållsformar som jag ärvt av min mor/mormor blev kvar i mitt och min exmans hus efter bodelningen. Jag har bett att få dem och han hävdar att han givit dem till mig, detta har jag inget minne av och känner att jag skulle kommit ihåg. Jag undrar om formarna finns kvar och om jag kommer att få tillbaka dem?

Finns formarna kvar?

De står nedpackade - troligen hos honom men inte säkert. Kolla även hemma

Svar: Ni har faktiskt båda rätt dock du mer. Formarna är nerpackade men inte skickade. Han tror att han gett dig dem men de står i en låda i ett förråd eller på en vind.

Be honom kolla efter packkartonger eller fråga om du kan gå igenom det själv.

De finns de borde vara lätthittade

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page