top of page
  • Skribentens bildTor

Finns en framtid med honom?

Hej. Har frågat tidigare om just denna man och mig. Jag undrar över hans känslor för mig och om ha ser mig som en kvinna att ha en framtid med? Länge sen vi sågs pga covid och annat som avstånd och jobb och vi har hållit kontakt via sms. Om han nu inte skulle se mig som en att ha en framtid med hur kommer det då sig att han ff smsar om sin dag och varför vill han inte prata i tel?

Brydd igen


EN relation via sms leder inte till kärlekslycka. För det till en annan plats och ett annat sätt att kommunicera

Svar: För många är det svårare att prata i telefon än att messa, särskilt när det är känslor involverat och alldeles särskilt om de känslorna kanske är en smula komplicerade. Med Merkurius precis i gränslandet mellan Vattumannen och Fiskarna som i hans fall borde det inte vara ett jätteproblem om det inte är så att han står och väger i hur han känner.

Rädslan att säga något som gör att beslutet ”fattas åt honom”. Att han säger något som han inte menade eller att det blir något missförstånd som han inte känner går att klara upp via telefon kan göra att det är lättare att avstå från att prata.

Troligen upplevde han att något av era senaste samtal slutade på ett sätt som blev helt fel och att han därför hellre pratar via text då det är lättare att kontrollera innehåll och få det ”rätt”.

Baksidan är naturligtvis att det visserligen inte blir fel men på bekostnad av att det också saknar känslomässigt innehåll jämfört med ett samtal.

Han har en bild av att ni skulle kunna bli ett par men också en farhåga att du inte kommer tycka att han är tillräcklig om han släpper dig närmare.

Covid ger en bra ”ursäkt” eftersom det gör att det finns något att gömma sig bakom för honom. Det finns dock gott hopp här.

Korten (Morigana) säger: Framtiden kommer påverkas av en förändring eller nyhet som gör ert förhållande till en utmaning som kräver uppoffringar. Satsar du på att lägga press på att ni ska ses nu och driver på för att ni ska ses kommer det bli passionerat och hett nu med kraschrisk när nyheten kommer. Avvaktar du och låter saker ta sin tid kommer ni ha en hel det att ta er även men det finns möjligheter att det för er närmare varandra.-

I min erfarenhet så är de ökade riskerna med att du driver på och ”tvingar” fram ställningstaganden och möten nu väl värda risken för avvisning och den ökade konfliktchansen längre fram. Passion och medvetenhet om den andres närvaro är väl värt det och det är bättre att ha haft och riskera förlust än att aldrig haft i hoppet att möjligen få det perfekta sedan.

Ta kontakt, fråga om ni kan ses och när, jaga på för ett möte. Det värsta som kan hända är att du blir avvisad men det är en risk värd att ta för att ha en chans på en gemensam lycka.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page