top of page

Finns det en svår olycka i mitt horoskop?


En tjej på jobbet håller på med astrologi och skulle ställa mitt för nästa år, men så sa hon plötsligt att hon inte ville för det var en stor olyckshändelse i mitt horoskop i januari. Jag är jätterädd för att det ska vara sant, men kan man verkligen se sånt i horoskop?

"G R"


Svar: Vad hon är för slags astrolog vet jag inte men det där var väldigt oseriöst av henne. Hela poängen med horoskop är att man kan använda dem för att göra sitt liv så bra som möjligt - jag brukar säga att ett horoskop är som en väderleksrapport.


Jag har vänt och vridit på ditt horoskop och för säkerhets skull kollat på en del ovanligare metoder också men jag ser absolut ingenting olycksbådande i januari. Just allvarliga olyckshändelser är för övrigt så specifika att man i princip måste leta efter dem för att kunna se dem i personhoroskop (och det är inte lätt). Däremot kan man ofta se att det till exempel är större risk för sträckningar under en period, eller större risk att förkylningar håller i sig länge. Men ska man titta efter till exempel allvarliga bilolyckor så krävs det en extremt petig detaljgranskning där man, som sagt, specifikt letar efter just detta.

För din del finns det absolut ingenting märkligt alls i januari och tro mig, jag har kollat allt från fixstjärnor till returer. Det närmaste jag över huvud taget kommer är att den tjugonde januari är en rätt dålig dag med stor risk för drastiska beslut som du sedan ångrar. Just den dagen är det en god idé att ta tio djupa andetag innan du ens börjar fundera på att fatta några beslut alls. Men det är helt enkelt det enda av vikt som jag hittar. I övrigt blir det en ganska tråkig månad, särskilt andra halvan, men sådana får man ju stå ut med av och till.


Du behöver med andra ord inte oroa dig. Ska jag vara ärlig så gissar jag att din arbetskamrat inte hade hunnit med ditt horoskop eller hade glömt att hon skulle ställa det, och sedan drog i med "stor olyckshändelse" för att vara lite dramatisk. Jag vet ju inte för jag känner henne inte, men det är som sagt min gissning. Och du har ingenting att oroa dig för!

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page