top of page
  • Skribentens bildTor

Finns det en ljusning?

Jag har hamnat i en enorm känslomässig berg och dalbana med mycket oro som nu har drabbat min hälsa. Finns det en ljusning?

”E”


Det väntar en ljusning och bättre tider under sommaren

Svar: Oh ja! Det kommer en ljusning och den kommer under juli. Det är mycket som skapar oro just nu och att vänta på ofärd man näsan är säker på kommer att komma är ofta mycket jobbigare än att faktiskt drabbas av den för när den väl slagit till har man verktyg att hantera den med medan det enda man kan göra under väntan på olyckor är att oroa sig och spela upp att man tror kan komma i huvudet om och om igen.

I ditt fall kan jag börja med att säga såhär: Det kommer att komma motgångar – ganska rejäla motgångar MEN de är betydligt mindre än du tror och de kommer få betydligt mildare konsekvenser än du fruktar. Det tyngsta för dig blir inte ens det som drabbar dig utan det som drabbar vänner och andra runt dig och för dem kommer du göra mycket och betyda mer. Så din oro är till viss del motiverad men samtidigt mycket mycket värre än det som faktiskt väntar.

Med det sagt till de goda nyheterna. Som jag sa vänder det i juli för dig och två saker som kommer vara mycket starka under sensommaren, hösten och vintern är för det första att du kommer veta precis vad som väntar och exakt vad du behöver göra för att bygga en bättre väg framåt.

Det andra är att du kommer ha energi och hälsa nog för att göra det på ett bra och starkt sätt. Från högsommaren till slutet av året är du i en period då du snarare är arg och full av energi än ledsen och nedslagen. Våren är här nu och med den ett par ganska jobbiga månader men tänk så här – inget av det som väntar kommer knäcka dig och varje steg du tar mot sommaren är ett steg närmare vändpunkten.

Ta hand om dig och håll ut, det som väntar är mindre illa än du fruktar och vägen framåt därefter blir lättare och roligare än du tror.

49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla