top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Finns det en framtid för oss efter min utbildning?


Du har en inre styrka - låt den få tid att växa

Är en fisktjej och jag har lite funderingar kring min framtid och min relation med min sambo. Som det är nu så har jag inget jobb utan pluggar på distans. Jag vet inte hur jag ska kunna klara mig efter skolans slut för min a-kassa är jättelåg. Hur kommer vi klara oss ekonomiskt? Vilka framtidsutsikter finns det för mig och vår ekonomi? Vad ska jag satsa på för jobb och frågan är: får jag ett jobb snart eller vad kommer jag göra? Finns det någon chans för oss att vår ekonomi blir bättre? Kanske någon vinst eller annat inom den närmaste tiden? Som det ser ut nu är vår ekonomi verkligen i botten och skulle jag bli arbetslös så är det nog kris. Sedan har han friat till mig flera gånger och jag har svarat ja men jag undrar: kommer vi gifta oss? Jag älskar honom mer än mitt eget liv och skulle verkligen bli glad om vi "kom till skott". "Olycklig fisk"

Svar: Mina kort säger: "Just nu klingar dina böner obesvarade och du får räkna med att det kommer en period utan förändringar. Dina insatser kommer att få sin lön, dina studier leder till arbete och dina drömmar kommer att uppfyllas. Ordningen saker händer i är inte det viktigaste så länge du arbetar för både jobb, kärlek och familj. Kom ihåg - det blir jobbigt framöver utan förändringar. Fortsätt på den inslagna linjen - fördjupa dig och studera gärna vidare. Arbete kommer i det fält du studerar."

Du har ett mycket starkt horoskop som kretsar runt den stortrigon som binder samman Jupiter, Saturnus och Uranus - alla i lufttecken. Det gör att du inte får ett rakt och utstakat liv men att du har ett starkt och rörligt intellekt. Dina starka sidor rör kommunikation och interaktion mellan människor. Ibland leder den stora lufttrigonen också till känsliga luftvägar. En väldigt bra karriär för dig skulle vara juridik eller psykologi. Jobb på vägen dit kan vara vad som helst som ger dig möjlighet till en riktad kommunikation som personalarbete, försäljning och service. Några spelvinster kan ni tyvärr inte räkna med.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page