top of page
  • Skribentens bildTor

Finns det en framtid för oss?

Det är så här att min pojkvän har gjort slut med mig efter ett par års långt förhållande. Han säger att han behöver vara lite för sig själv, vilket han inte har varit på flera år. Vi är fortfarande vänner och vi har kommit "överens" om att vi alltid skall vara vänner och kunna prata med varandra, när vi gör det så kommer fortfarande våra smeknamn in i bilden, Han säger att han inte har lämnat mig pga. någon annan, han vill inte ha någon just nu, och när vi gick i genom vårat förhållande kom vi fram till att jag många gånger har betett mig som en mamma till honom... jag har bett om ursäkt och sagt det aldrig var min mening.. Han säger också att han kanske kommer att ta tillbaka mig men han vill inte att jag skall vänta (för mitt eget bästa), och att han inte kan vara tillsammans med mig så länge han inte känner att han älskar mig som jag förtjänar! Men han vet att jag gärna väntar på honom för det känns som om jag har hittat min själsfrände! Jag vet att han fortfarande älskar mig, men varför gör han så här mot mig då? Jag respekterar hans vilja att vara lite för sig själv och han säger att det är skönt att komma hem utan att jag alltid är där, men att han ibland kan sakna mig jättemycket! Så jag bor hos min faster nu, medan han fortfarande bor kvar i vår lägenhet... Han tycker synd om mig för att jag mår så dåligt som jag gör och att jag behöver flytta en gång till, jag flyttade ner till honom för 2 år sedan... Så mina frågor är:

*Kan Ni se en framtid för oss igen?

*Kommer det i så fall bli några barn?

(jag vet att han gärna vill ha det och många gånger under vårat förhållande har han sagt att han vill att jag skall vara mamman...) Men jag vill helst vänta lite till... Detta vet jag sårar honom och därför känns det också som om han har hamnat i en 30-års kris!

Snälla hjälp mig!!!!! Jag vet inte vad jag skall göra utan honom!

MVH: "N"Svar: Ni kommunicerar inte med varandra! Han upplever att du inte ändrar dig på de punkter som är viktiga för honom och du tolkar det han säger efter vad du vill och hoppas ska finnas där.

Nej, det kommer inte att fungera. Han vill att du ska lämna hans liv och först då kommer han också att kunna se vad du är - eller var - värd för honom.

Då KANSKE det kan finnas en framtid för er men det är inte troligt för det är mer slut i hans hjärta än det är i orden han säger.

Jag är ledsen att komma med så jobbiga besked men om du inte bryter rakt av så kommer du bara att bli mer sårad eftersom inget är så svårt som att slitas mellan hopp och förtvivlan. Och då särskilt när utgången är given.

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page