top of page

Finns det en framtid för oss?


Jag har ett jätteproblem, jag har blivit störtkär i min brors expartner. Jag vet ej om det är besvarat även om jag vet att hon tycker om mig fast kanske inte på det sättet. Jag har försökt komma över detta efter som jag misstänker att min bror aldrig kommer att acceptera oss som par men jag lyckas inte, jag tänker på henne hela tiden. Vi ses också ofta, springer in i varandra flera gånger i veckan. Finns det en framtid för oss och skulle det kosta mig min bror och kanske då andra släktingar också?

"Romeo"


Svar: Korten säger att det här kommer att gå bättre än du tror, och att du är klokare än att försöka förändra det som inte går att förändra. Så det är nog en både djup och äkta förälskelse som du har drabbats av och det går inte att bara trolla bort den.

Å andra sidan ser det ut som om de negativa konsekvenserna blir betydligt mindre illa än du föreställer dig.

Korten säger också att känslorna bara kommer att växa framöver tills de når en punkt där något helt enkelt måste hända. Den kommentaren gör att jag misstänker att dina känslor är besvarade redan och att det kanske inte är en slump att ni stöter på varandra så ofta.


Det bästa råd jag har är: Kommunicera. Oftast kostar det mindre att prata om saken än man tror, och förfärligt många tråkiga situationer uppstår för att folk väljer att inget säga hellre än de lägger korten på bordet. Vad gäller din brors ex så är det värsta svar du kan få ett nej, och även om det vore smärtsamt för dig så skulle det samtidigt lösa problemet. Och säger hon att hon känner samma sak som du känner - vilket jag tror är fallet - så kan ni gemensamt planera vad som är nästa steg. Det är mycket bättre än att du gör det själv.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page