top of page
  • Skribentens bildTor

Familjeförändringar i sikte

Skulle vilja veta lite om min närmaste framtid. Känner mig väldigt ensam och vill så jättegärna träffa "den rätte". Har levt ensam med mina två barn i flera år och känner att det räcker. Finns det någon för mig och när dyker han i så fall upp? Vem är han?

Har haft ett längre förhållande med en man, är osäker på om jag ska fortsätta att träffa honom?

Har även haft det trassligt med min familj. Kan ni se någon ändring? Hur blir det med vänner?

"ensam"Svar: Utan din födelsetid kan jag inte använda ditt horoskop fullt ut för att hitta svar på dina frågor. Men jag kan ändå säga en hel del: Du och den här mannen passar inte särskilt bra ihop trots att hans Soltecken borde vara helt rätt för dig (men det är ju så att man passar inte med alla i ett tecken bara därför). Ni har väldigt lite som håller er samman om ni skulle leva ihop - att själva kärleken fungerar ganska bra räcker då måttligt. För kärleken och attraktionen har bra grogrund i och för sig. Det finns heller inga riktiga konflikter er emellan, risken finns att alltsammans känns vagt och att det blir svårt att skapa något gemensamt.

Du är född mellan två tecken och utan födelsetid och -plats kan jag inte ens säga vilket Soltecken du egentligen tillhör. Människor som föds "på hornet" behöver ofta en annan som också är det som sin partner, därför kan det vara lite knepigare för dem att hitta rätt i kärleken.

Mina tarotkort säger att ditt kärleksliv kommer att förändras till det bättre och att det inte heller är hopplöst med den man du redan har ett slags relation till. Trots allt så menar korten att det förhållandet går att utveckla, men det kräver att ni fattar beslut om en gemensam framtid. Utan materiella band blir det helt enkelt inte bra.

Det finns också andra alternativ men inga bra just nu.

Dina familjeband kommer också att förändras men om det blir till det bättre är svårt att säga nu när förändringen ligger i luften. Korten rekommenderar att du tänker på dig själv och inte låter andra såra dig, eller ägnar för mycket tid åt att oroa dig för dem och deras känslor. Du är en egen individ som förtjänar att bli betydligt mera uppskattad.

Det verkar vara lite komplicerat även med dina vänner, du har gjort svåra förluster och kanske blivit övergiven på ett sätt som gjort dig sårbar. Sök inte nya vänner just nu utan avvakta lite; tag sedan kontakt med människor som du gör något gott tillsammans med (du kanske hjälper till eller kommer att hjälpa till med någon ideell förening t ex) så får du vänner som du så småningom kommer att lita på. Det tar lite tid.

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page