top of page
  • Skribentens bildTor

Försvunnet silver

Jag fick silverbestick i konfirmationspresent för flera år sedan, en kniv, en gaffel och en sked. Dessa hade jag lagt undan i en byrålåda hemma hos min pappa. För något eller några år sedan fick jag likadana så att det blev ett dussin sammanlagt. Jag kan nu inte hitta dessa förutom de första som jag fick som låg i lådan och jag har inget minne av var jag lagt de andra. Har nu flyttat hemifrån och skulle hemskt gärna vilja veta var de är så att jag kan få använda dem.

"Silverfisken"Svar: De ligger i en förvaringslåda som står undanställd tillsammans med: båtprylar? Jag får intrycket att de är på en vind eller liknande tillsammans med ett antal askar och lådor som alla är ganska dammiga. De innehåller blandade grejer med anknytning till kartor och liknande. Det står något på lådan som gör att man tror att det är andra grejer i den, så titta inte bara på kartongen.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page