top of page
  • Skribentens bildTor

Försvunna guldsmycken

Jag skriver till er å min mors och systers vägnar. Det är så att förra sommaren bad mamma min syster att ta hand om hennes ask med guld medan hon skulle vara bortrest. När hon sedan kom hem från semestern så fanns ej guldet någonstans!!! Min syster kan ej komma ihåg att hon tagit emot det, och mamma är 100% säker att hon överlämnat det!? Båda mår dåligt över detta och har försökt med både det ena och andra för att få ett svar. I asken finns mammas halsband, armband, ringar och pappas klackring/ar. Nu vänder jag mig till er och hoppas innerligt att ni kan hjälpa oss. "Elisa"Svar: Asken har vält och innehållet har delvis trillat ut. Den är vält in bakom något. Jag tror att det är hemma hos din syster, men är inte säker. Jag tror inte heller att hon uppfattade att hon skulle ta hand om sakerna så det finns ingen som är "skyldig" till något. Om ni letar runt och under där din syster troligen skulle ha ställt asken bör ni hitta den.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page