top of page

Första julen ensam


Det här blir min första jul ensam. Det känns okej men konstigt och jag undrar om ni kan säga lite om julhelgen och kanske om det händer något roligt framöver? 2019 har inte varit något bra år. Undrar också om jag ska satsa på en utbildning som jag funderat på eller nöja mig med det jobb jag har.

"C"


Svar: Julen blir riktigt fin. Passa på att fylla den med dina egna favoriter - se det som om du är din egen hedersgäst och planera efter det. Bästa upplevelsen får du om du firar julafton och juldagen men ägnar annandagen åt att bara slappa. Jag tror att du kanske kommer att upptäcka att dina jular har handlat lite väl lite om dig och lite väl mycket om alla andra. Framöver tror jag att balansen blir bättre.


Det första korten sa när jag la dem var att du har de kunskaper som du behöver men att du skulle kunna komma mycket långt om du ändå väljer att utbilda dig vidare, antingen via högskola eller via någon annan utbildningsform som till exempel en skicklig mentor. Du har stor potential som bara väntar på att du ska hitta rätt verktyg.


2020 blir bättre än 2019, men korten påpekade också att även om året som gått kantats av konflikter och bekymmer så har det också gett dig nya möjligheter. Du har börjat gå din egen väg på allvar och det kommer att leda till både större lycka och bättre ekonomi. Du är med andra ord verkligen på väg åt rätt håll, och 2020 kommer nog mest att handla om att fortsätta bygga det liv som du vill ha istället för det du hade förut. Det blir antagligen inte ett festligt år men det blir ett bra år med ökande trivsel och starkare självkänsla.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page