top of page

Företag ihop, god eller dålig idé?


En vän har kommit till mig med en företagsidé som hon vill att vi satsar på tillsammans. Det känns ganska lovande men jag är rädd att vi ska bli ovänner. Hennes idé är nog bra men det kommer att krävas massor av hårt arbete i början och vår relation kanske inte håller för det. Jag har gjort samma sak med min partner en gång och det slutade med att vi separerade. Så frågan är, kan vi göra detta tillsammans utan att det dödar vår vänskap? Kommer det att bli lika kämpigt som jag tror eller går det lättare, eller går det inte alls?

"E-bo"


Svar: Jag tror inte att er vänskap är hotad alls faktiskt. Taroten säger att ni redan är raka mot varandra och kommunicerar utan att linda in saker, så att arbeta ihop borde gå bra även om ni inte alltid kommer att vara sams om allt. Ni bor ju inte ihop heller och jag tror att det gör det lättare. Tempot verkar inte heller vara ett problem för er relation, däremot har du rätt i att det kommer att vara påfrestande. Din vardag kommer inte att kunna fungera som den gör nu om du tackar ja till hennes förslag. Men som korten ser ut så behöver du något nytt, du verkar ganska trött på det du gör just nu. Jag tror dessutom att det kan bli både lönsamt och roligt, det nya - men mycket krävande. Det enda orosmolnet är att det finns en dominant och jobbig person i din väns liv som kommer att störa ditt liv också, om ni jobbar ihop. Men det ser mer ut att vara ett irritationsmoment än ett verkligt problem.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page