top of page
  • Skribentens bildTor

För mycket kraft och för mycket vilja gör att saker går fel.

Hej, det har varit väldigt mycket borttappat och saker som gått sönder under de senaste två veckorna som jag upplevt det.

Inte bara har olyckshistorier och frågor om borttappade tillhörigheter regnat in på sidan - jag har själv slagit i saker, slagit ner saker och sett pålitliga ägodelar helt plötsligt sluta fungera.Oftast är sånt en slump (man upplever och minns saker som att de händer oftare än de gör om det händer ett par tätt på varandra - en ren minnesfunktion för att vi SKA lägga märke till samband som kan vara viktiga även när de inte finns där) men när det håller i sig länge (över en vecka) och blir väldigt påtagligt brukar jag leta efter vad det kan bero på.

I det här fallet är det Mars och Merkurius som bråkar till det.

De befann sig i opposition till alldeles nyligen och dessutom var Mars i retrograd.

När planeter är i opposition gör det att deras energier ofta krockar och "släcker ut" varandra.

Merkurius får dig att komma på en briljant idé som du omedelbart sätter efter. Sen händer något som får dig att reagera instinktivt och med kraft och omedelbart lägger du bort vad det nu var du gjorde och - poff - ut ur syn ut ur sinne.

Samma sak åt andra hållet. Du gör något Mars-baserat som kräver koncentration och framförallt fysisk insats, sen ringer telefonen, tanken glider och olyckan är framme.


Det här ligger, peppar peppar, bakom oss nu när oppositionen har släppt men vi kommer lida av eftereffekterna nån vecka till.

Den här gången drabbade det i första hand Eld- och Lufttecken (Vädurar, Lejon, Skyttar, Tvillingar, Vågar och Vattumän) som drabbats och det kommer dröja tills det är så här märkbart igen men fördelen är att man i alla fall har något att skylla på.


Det är inte du som är slarvig - det är stjärnorna som är emot dig35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page