top of page
  • Skribentens bildTor

För det mesta är ni två i lägenheten.

Hej, har en del funderingar kring mitt liv framöver. Jag bor i nuläget med mina två barn, men till årsskiften ska vi flytta till en annan billigare :) lägenhet. Min fråga är om båda barnen kommer att bo med mig eller blir jag själv?? Den yngste har sökt till högskola och vill då flytta om hen kommer in. Kommer hen att flytta? Den äldre har trassel med lån och så, därav att hon bor kvar hos mig för att kunna bli skuldfri. Hen kan i dagsläget inte ta något lån eller så för att få en egen bostad. Hur länge kommer hon att bo hos mig? Så hur många blir vi som bor i nya lägenheten? Tack

MalinSvar: Ni kommer huvudsakligen att vara två men vilka det blir kommer variera över tiden. Båda barnen kommer flytta ut (En till studier och en till kärleken) men de kommer bo hos dig i perioder. Sedan öppnas möjligheten för dig att bli två då du hittar kärleken men det är sällan ni blir fler eller färre än två.

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page