top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Förälskelsen kommer i höst, kärleken dröjer längre

Hej! Har haft svårt att hitta kärleken. Kommer jag hitta den stora kärleken i år?


Förälskelsen kommer i höst, troligen i november

Svar: Du är kreativ, handlingskraftig och passionerad och därtill romantisk med en stor längtan efter sammanhang och delande.

Det känns särskilt mycket just nu, speciellt med tanke på det du just gått igenom när det handlar om romantiska motgångar kastar dig ur balans men en förändring är på väg.

Vad gäller den stora kärleken ligger den inte hitom årsskiftet men när det kommer till den härliga, medsvepande, tokiga förälskelsen är den inom räckhåll och dessutom på den här sidan av årsskiftet (november mellan den 12 och 21 är de allra störst chanser, särskilt om du åker på en kortare resa med vänner eller i jobbet).


Att jag inte kallar det den stora kärleken är för att den riskerar att surna redan efter några månader men det kommer ta betydligt längre för relationen tar slut, främst därför att du så gärna vill att det ska vara och att hen ska vara den du såg under de första heta månaderna igen.


På gott och ont kan det faktiskt bli så men det kräver massor av arbete och inte minst ärlighet från din sida från början. Var tydlig med vad du önskar och hoppas på från början och ta upp de små sakerna som stör när de först märks. Det är inte tjatigt, det är ärligt och se till att din partner är lika ärlig tillbaka så kommer ni växa tillsammans.

Det är svårt att vara tydligare med för och nackdelar nu men så fort du vet vem det är skulle jag föreslå att du frågar oss igen och skickar med hens födelsedata också så kan vi ge dig en kärlekskarta direkt så att du kan avgöra om målet är resan värd.


Mina kort vill avslutningsvis uttrycka att de beundrar din styrka och drivkraft och vill ge rådet att inte böja dig för viljan att ha ett förhållande utan stå för den du är i det. Du kommer hitta den stora kärleken men oavsett om det är höstens härliga förälskelse eller den du träffar sent 2020 eller tidigt 2021 så ska du inte kasta dig in i ett förhållande för att du saknar tvåsamhet utan för att den du delar tvåsamheten med stärker dig lika mycket som du stärker hen.


Lycka till och lita på ditt hjärta i kombination med dina instinkter.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page