top of page
  • Skribentens bildTor

Får vårt barn ett syskon?

Oj oj oj vad kul att äntligen få se och läsa din läsning av mina händer. Precis vad jag behövde idag! Tack för att du lagt ner så mycket tid på mig och övergripande så stämmer allt väldigt bra . Spot on som man brukar säga! Du beskriver precis som jag är . Kan inte bli mer klockrent än så . Hade dock hoppas på om du hade sett något angående barn ? Om jag kommer få ett till barn så våran lilla får ett syskon. Har testat allt och gjort IVF flera gånger och då ivf hittills kostat oss massor så har ekonomin och allt sparkapital gått åt till det. Det jag vill veta är om vi kommer att få ett till barn och när i tiden ligger det ca ? Och krävs det ivf eller kommer vi lyckas själva?


Ni har definitivt chanser kvar

Svar: Hej och tack för berömmet. Det tar en hel del tid att göra handläsningarna men det är oerhört spännande vad man kan se. Nu till din barnfråga:

Jag har tittat på dina siffror och tack för att du skickade din födelsetiden på timme och minut, det hjälper mycket. Födelseplatsen spelar också roll men i ditt fall så ändrar sig inte Ascendenten särskilt mycket om du är född mellan Växsjö och Östersund (men om du är född längre norrut eller utomlands kan det bli bekymmer – hör av dig i såna fall).

Vanligen ser man barn och barnmängd i 4:e, 7;e eller åttonde huset (beror lite på vem man är och var i livet man befinner sig. Det talar också om vad barnen betyder för en). I ditt fall är det i åttonde huset vi ser barn och föräldraskap (faktiskt det som är mest lättolkat så det är bra).

Du har mycket riktigt en markering om en pojke ganska tidigt i din fertila period och sedan en flicka någonstans mitt i och en pojke rätt sent. Jag gissar att det är den pojken vi ser och att flickan är ett missat tillfälle eller ett olyckligt missfall (eventuellt tidigt).

Det betyder dock inte att det är kört för er, särskilt inte eftersom det är Jupiter som representerar det senaste barnet då Jupiter pratar om möjligheter mer än definitiva faktum och tidsfönstret är fortfarande öppet ett par år till.

Din största chans att bli med barn kommer ganska snart för den är i mars/april 2021 med kvällen 27/3 (mellan 18 och 21, troligen pojke) och kvällen 9/4 (mellan 17 och 20, troligen flicka) som allra bästa dagar).

Du kan dessutom öka dina chanser ytterligare genom att stödja din Sol med att äta mer ”eldmat” (din sol ligger visserligen i Kräftan men så nära gränsen till Lejonet att det i din ålder betyder att du får en ”boost” av att ”flirta” med eldenergier). I ditt fall betyder det gärna lite mer kryddstark mat som helst får luta åt det grekiska, spanska och nordafrikanska hållet med flera rätter och mindre portioner. Grönt är bra, så också kött och i viss mån fisk men håll igen lite på snabbmat och framförallt bröd- och potatisbaserade måltider.

Som jag ser det så ökar inte IVF behandlingar era chanser jättemycket, i alla fall inte just nu, så mitt råd skulle vara att ta en liten paus med det och om ni inte är med barn före sommaren 2021 sätta er ner och prata om det är värt att köra det ett varv till då.

De dagarna med störst chanser för er att bli med barn fram till mars 2021 (förutom ”superdatumen” ovan) är: 24/7, 20-21/8, 16-17/9, 14/10, 10-11/11, 8/12, 4/1, 31/1 och 27-28/2.

Lycka till

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page