top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Får man otur av att dagdrömma om rikedom?


Jag dagdrömmer ofta om vad jag skulle göra om jag vann massor av pengar. Förra veckan sa en kollega att det betyder att man aldrig kommer att vinna något. Stämmer det? Jag köper lotter ibland.

"TM"


Svar: Nej, det där har nog din kollega fått om bakfoten. Annars skulle ingen någonsin vinna på spel - nästan alla som spelar eller köper lotter fantiserar om vad de ska göra och köpa om de vinner en storvinst. Det är nog delvis för att få ha den dagdrömmen som många spelar.

Vad jag tror att din kollega kanske har läst någonstans är att man har större chans att bli framgångsrik om man fokuserar på ett steg i taget, inte på kommande rikedom och hur man ska leva när man väl har lyckats. Men då handlar det ju inte alls om spel och lotter utan om karriär, affärer, berömmelse - sådana saker.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page